06.01.2011

ZUMBA FITNESS

Hei bloggen! Nå er jeg helt utslitt. Har nettopp prøvd Zumba Fitness som jeg bestilte med pengene jeg fikk til jul. Kan ikke akkurat si at jeg er missfornøyd med det, glad jeg kjøpte det. Bestilte det for ca. 4dager siden, og kom igår. Jeg fikk to forskjellige cder som inneholder: Zumba Fitness Basics, Zumba Fitness 20-Minute Express, Zumba Fitness Sculpt & Tone, Zumba Fitness Cardio Party, Zumba Fitness Total Body Transformation Guide, Zumba® Fitness LIVE! Workout og Zumba® Fitness Flat Abs Workout, pluss to Toning Sticks.

Idag prøvde jeg Zumva fitness Basics, som er for nybegynner og lengden er på 60min. Etter det prøvde jeg da Zumba Fitness 20-Minute etter at jeg hadde lært meg grunnleggende om hver rytme i et lettlært format. Det var ikke vanskelig, dem var ganske flinke til å lære bort, og man kan jo alltid spole fram og tilbake hvis man ikke helt har fått med seg hva dem gjorde. Jeg ble ganske sliten og varm fort, men svetta ikke .. ikke mye ihvertfall! Grunnen til det kan jo være at jeg prøvde for '' nybegynner''.Dette er noe jeg kommer til å drive med fremover i fritiden når jeg ikke har noe annet å gjøre, bedre å trene enn å sitte på ræva i 5 timer på Facebook. Siden det er Januar nå, så kommer jeg til å drive med Zumba ganske lenge, kanskje helt til sommeren? Må innrømme at jeg gleder meg til å se åssen resultatene blir! Forresten jeg er glad jeg ikke er overvektig, for dette var egentlig ganske tungt eller kanskje det er mer riktigere å si slitsomt? hah. GO ZUMBA, haha!

Har veldig lyst til å gi karakter, men blir litt dumt siden jeg ikke har prøvd de andre.. men kan gi karakter på Zumba Fitness Basics/ Zumba Fitness 20-Minute Express: STERK 6'er!

- Marietha.

29.12.2010

TIPS MASCARA / VOLUME MILLION LASHES

 

 

Hemmeligheten til Volume Million Lashes maskaraen virker å ligge i børste - the Millionizer, som har mange både små og lengre bustehår). Hårene skal i tillegg til å dekke hver og en vippe, også separere de slik at de spres som en vifte, du vet, sånn Longoria-ish. I tillegg har maskaratuben en, vel, en greie, som fjerner oveskytende maskara fra børsten i det man trekker børsten ut slik at man kun får den mengde maskara på børsten som er nødvendig for å gi volum uten å klumpe. Her samler det seg overflødig maskara som gjør at vippene i kroken blir til en eller at hele øyekroken blir svart. Helt klumpfrigarantert er man heller ikke, til tross for overflødig-maskara-fjerner-saken, man må ta seg tid med påføringen. Men da blir også resultatet ganske så bra. Jeg får lenge og jeg får definitivt volum, og er jeg fremdeles langt unna Eva Longoria. Det er som bra med den er at man ikke trenger å på 5 lag for at det skal bli fint, holder bare med 2-3 lag som jeg synes er helt fantastisk. Maskaraen sitter godt, fantastisk godt faktisk, uten å drysse, og vaskes lett av med sminkefjerner. Den får en sterk 5'er av meg, anbefales.
17.08.2010

SJOKOLADE LIKE BRA SOM TRENING?


Dette her leste jeg nettopp på Kk, og jeg vil gjerne dele det med dere. Først av alt tror jeg må begynne å spise mørk sjokolade. Det er sunt ( det visste jeg egentlig fra før), men det er like sunt for hjertet ditt som 30 minutter med trening, det visste jeg ikke. Selv om det smaker rett og slett æsj. For jeg er helt fan av sjokolade, og klarer meg nesten ikke uten det.

En studie gjort ved University of Adelaide viser at sjokolade ikke bare gjør deg glad og fornøyd. Det er like sunt for hjertet ditt som 30 minutter med trening.


Mørk sjokolade


Men før du skulker treningstimen og legger deg på sofaen med en stor Stratos: Det er mørk sjokolade som gjelder. Den mørke sjokoladen inneholder mer ekte kakaobønner enn annen sjokolade. Se etter sjokolade som inneholder minst 60 prosent kakao, så kan du spise den med ekstra god samvittighetMørk sjokolade kan redusere risikoen for hjerteinfarkt eller slag med hele tjue prosent. Dette melder Telegraph.

Effekten kommer fra flavanoiderne, som ifølge forskerne skal ha en like god effekt på blodtrykket som trening. Du kan faktisk velge mellom 30 minutter trening eller noen biter flavanoid-rik mat som sjokolade. Begge vil senke blodtrykket.
Mens vingummi, brus og marshmallows stort sett bare gir deg et høyt blodsukker vil sjokolade som sagt gi deg gode antioksidanter. Det kan dessuten også gi deg flat mage. Mange kvinner hevder også at sjokolade slår kyssing.
Flere andre studier har også vist at små mengder mørk sjokolade kan lette blodstrømmen i blodkarene og forbedre blodsukker- og insulinfølsomheten. Dette senker risikoen for diabetes. Mørk sjokolade (i motsetning til hvit sjokolade og melkesjokolade) inneholder en rekke sunne flavonoider som minner om dem som finnes i te, rødvin, frukt og grønnsaker.

Gjelder ikke alle

Men skal man erstatte all hjertegod mat med sjokolade?
Nei, sier forskerne.

Så før du kaster deg over sjokoladeplata, kan det være greit å vite to ting: Det gjelder bare personer som alt har et høyt blodtrykk. Og sukkeret og fettet i sjokoladen er fortsatt ikke særlig sunt.

17.08.2010

5 TIPS TIL HUDEN DIN


Sliter du med dårlig hud, eller vet du rett og slett ikke hvordan du bør behandle den dyrebare huden din? Her avsløres de store hudsynder ? det man helst ikke bør vedkjenne at en begår!

* «Jeg trenger vel ikke solkrem, jeg blir jo aldri solbrent» ? Glem det, solkrem bør og skal man bruke ? uansett! Solkrem beskytter huden, en vil vel nødig ønske rynkene velkommen?


* Feil produkter ? du tenker kanskje at produktet venninnen din skryter høyt opp i skyene vil passe deg helt perfekt ? men her må du tenke på at vi alle har individuell hud, og at forskjellige type produkter passer oss! Sørg for å få veiledning og hjelp fra en som kan dette ? riktig hudprodukter er alfa omega!* Røyking og drikking ? et stort fy-fy! Alt med måte, selvfølgelig ? men her skal man passe seg! For mye drikking kan medføre hengehud, og røykingen gir deg alle de rynkene du trygler om og ikke få!* Lite søvn er som å ønske velkommen til urenheter, sørg for å få nok søvn hver natt, det er viktig for helsen òg!* Droppe vasken av ansiktet morgen og kveld. Det er svært viktig å vaske hver morgen og kveld for å sørge for at de døde hudcellene fjernes fra ansiktet.
Tatt fra spalte.no
07.08.2010

JEANSJAKKE MED NAGLER


Yes, endelig har jeg blitt ferdig med å sette nagler på jeansjakka. Det ble mange nagler igjen, de skal jeg sette på en favoritt olabukse. 

Hva syns dere? 

07.08.2010

NAGLER PÅ SHORTSEN


Akkurat nå har jeg blitt ferdig med å sette nagler på shortsen, veit at sommeren er ferdig .. Men jeg skal jo til Tyrkia om 3uker, så den kommer til å bli brukt der. Også kan jo jeg alltid ha den på meg med tights. Nå er det olajakken som står på listen. :) Hva synes dere ?07.08.2010

TIPS: NAGLER


Har du et belte som du ikker bruker elns med nagler på? Jeg hadde en, den kjøpte jeg for lenge siden! Tror jeg gikk i 5klasse da jeg kjøpte den. Ihvertfall den passa ikke til meg nå, for liten! Så isteden for å kaste den eller gi bort, kom jeg på en noe! Jeg kunne ta ut naglene og pynte de på en ola jakke, shorts eller converse. Hadde tenkt til å gjøre det for fire dager sia, sette nagler på converse. Men først skal jeg kjøpe nye converse i svarte og kjøpe 500små nagler fra en side jeg så på fra utlandet. Kosta bare 49kr, kjempe billig!

Sånn som dere ser på bilde skal jeg gjøre neste gang, etter at jeg har kjøpt meg svarte converse og 500små nagler.
Belte var egentlig rosa før, nå har den blitt helt hvit.
Jeg fikk ca 100 store nagler. Jeg fikk også mange ideer fra weheartit åssen jeg kunne pynte det til ! It's all about been creative!

510614-10-1257435065898_large

Tumblr_l4qr1assuu1qa5c71o1_500_large

Tumblr_l2edn4wgic1qzik9do1_500_large_large

510614-6-1268728705904_large

Tumblr_l56daycu3i1qbwe0oo1_400_large

Tumblr_l5346ycqn31qcnesto1_500_large

Tumblr_l5xlh2ntka1qb0wx9o1_500_large

Tumblr_l6fvc7fiay1qcusdbo1_500_large

Tumblr_l4iqzsyhxm1qbp7ypo1_400_large

13.02.2010

AUGUST RUSH


Utrolig fin film , dere må se den ! Filmen er kanskje litt gammel , men samma.
Om dere lurer på hva den handler om så søk på google , jeg orker ikke å skrive det her nå . Eller jeg kan jo si litt hva den handler om .. musikk.04.02.2010

UTROLIG FIN FILM !


ANBEFALES !- marietha
23.01.2010

WANG FLETTE / FISH BRAID

Igår lærte jeg meg wang flette av youtube .. haha. Hva skulle man ha gjort uten youtube. Ihvertfall det er kjempe rett , det er ikke vanskelig i det heletatt !Egentlig heter det Fish braid , ikke wang. http://www.youtube.com/watch?v=YtsBd8tthpg&feature=PlayList&p=E08769C7574CA31E&index=0&playnext=1

- MARIETHA
11.11.2009

TIPS: HÅRFRISYRE

Våkner du seint en dag , og må forte deg med å ordne ditt håret osv  ? Så kan denne frisyren være den rette for deg , haha høres ut som en jævla reklame greier . Er bare å flette håret ditt sånn som dere ser på bilde. Det pleier jeg å gjøre når jeg står opp veldig seint , og må ordne håret mitt fort . Ellers hvis du/dere ikke orker å flette håret deres så kan dere bare sette håret deres i en ponytail .<br><a href="http://i34.tinypic.com/2a7ym41.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>

- MARIETHA