26.01.2013

FLASHBACK SUMMER 2010

14.08.2010

AT THE MOMENT


Bildet er tatt med webcam, derfor er det dårlig kvalitet! Men nå skal jeg ut å nyte sola med vitamin well & vaniljeboller.. hah, passer skikkelig sammen. Btw, idag skal jeg også farge håret mitt mørkebrunt. Vi snakkes!


11.08.2010

BEN & JERRY'S


Har kjempe lyst på en Ben&Jerry's iskrem nå! En av de beste isene jeg har smakt. Skulle ønske vi hadde 7 Eleven her på Knapstad, men det kommer aldri til å skje. Eneste stedet hvor jeg få tak i Ben & Jerry's er i Oslo, og jeg er  i Oslo 3 ganger i en måned. :(08.08.2010

CONVERSE, MUST HAVE


Jeg har converse i hvite, men må ha i svarte også! Det er et must hihii, også kjøper jeg ikke fra Norge, herregud det er dryt å kjøpe i Norge, liksom 700kr ? Bortkasta penger, du kan kjøpe converse for 269kr EKTE fra USA eller ENGLAND. De hvite som jeg bestilte, bestilte jeg fra England, og de som jeg skal kjøpe nå i svart skal jeg bestille fra England også.OMG, jeg må også ha denne bagen! Den er utrolig fin!


Eller denne ?
04.08.2010

SMILEYS PÅ BLOGGEN


Har fått til smileys på bloggen ! :D :)
;) :s :p

kan bare se dem på forsiden, ikke på kommentar siden.

04.08.2010

HALSBETENNELSEBLOGGER IKKE LENGER FORDI ( LES UNDER ) :(

GADD, JEG HAR FÅTT HALSBETTENELSE . .DETTE ER ANDRE ELLER TREDJE GANGEN JEG FÅR DETTE! BEGYNNER Å BLI UTROLIG LEI DET NÅ, DET PLEIER Å GÅ AV DAGEN ETTER.. MEN DET HAR DET IKKE GJORT DENNE GANGEN, FOR DETTE ER AKKURAT DEN ANDRE GANGEN JEG FORTSATT HAR VONDT I HALSEN OG GJØR SÅ JÆVLIG VONDT Å SVELGE ! SPISER BARE MIDDAG, IKKE NOE LUNCH ELLER FROKOST, BARE DRIKKER .. KLARER IKKE SPISE MAT, FOR DET GJØR SÅ JÆVLA VONDT Å SVELGE :( HAR PRØVD Å SPISE IS, OG DRIKKE KALDT VANN MEN DET HJELPER IKKE, KANSKJE JEG SKAL PRØVE Å DRIKKE TE MED HONNING ? FOLK SIER AT DET HJELPER.. BLIR SÅ LEI AV HALSBETENNELSE NÅ, FÅR BARE LYST TIL Å FJERNE VEKK MANDLENE -.-
TROR DET ER VIRUS, IKKE BAKTERIER .. SKAL ALDRI DELE GLASS,BRUS OSV MED FOLK IGJEN!
29.07.2010

BILDER FRA ØRJE


22.07.2010

BILDER FRA OSLO


Idag var jeg i Oslo sammen med Maria, Stephanie, Oda, Linn Therese, Karoline, Caroline & Kamilla. Det var drit fett! Vi hadde også '' dareday '' greiene idag. Vi filma det, så det kommer sikkert en video etterpå eller imorgen. Når vi var i Oslo var to gutter som fulgte etter oss hele tiden, det var creepy. Hver gang vi skulle til et annet sted, så fulgte de etter. Også vinka dem hele tiden og prøvde å få kontakt med oss .. men vi syntes de var stygge haha, stakkar. Vi møtet også en helt random gutt der fra Tyskland, hahah Linn Therese bare gikk bort å spurte '' kan vi ta bilder med dere ? '' og han bare '' I can't speak norwegian '' og hun bare skrek høyt til oss andre '' han snakker ikke norsk '' . Så måtte Stephanie snakke med han og spørre om vi kunne ta et bilde sammen med han på engelsk, hahha. Maria måtte nesten svare på alt når han spurte ting, hah. Det endte opp med at han spurte hva facebook siden vår het osv.. morsomt. Det som er så kult å være i Oslo er at man møter mange forskjellige folk som snakker engelsk osv... Også var vi å spiste på Fridays, var kjempe kos. 

Veit ikke helt hva jeg skal kalle dette her for noe.. utstillings dokke? hahha eller en human statue som jeg kaller det for. Han var kul da. hah


Måtte prøve noen capser ..


En annen human statue, hahha .. den skremte Celand .. hahah så jævlig bra, ler enda.
En annen human statue, var kjempe mange i Oslo .. hah


En annen human statue, hihi


Så mange sånne statue vi tok bilder sammen med. Turister i Oslo, hah. Btw, elsker håret mitt ..En annen human statue, heh.


Nice Caroline , heh


Omg, enda en .. hah


Den ville hilse på Linn Therese, men LT bare stakk .. hah


shooooooooooooooooes
Linn Therese liker ikke å bli tatt bilder av ..


hahhaha, jeg hater håret mitt -.-
girlsaaaaaaaa
han som vi spurte om vi kunne ta bilde sammen med, hah


Fridaysssssssssssssss
Alle sammen <3


Beste isen jeg har smakt hit til .. :D 
19.07.2010

REGN, DET LIKER VI


... NOT! en av grunnene til at jeg hater å være i Norge i sommerferien er pga REGN! Det regner nesten hverdag.. Og jeg har faktisk bare bada en gang denne sommerferien. Det har blåst, vært litt små kaldt og regna.. åh! Denne sommerferien var ikke akkurat som jeg hadde forventet!

REGNER DET DER HVOR DU BOR OGSÅ ?

tumblr_kox71dREYX1qzyp6zo1_500
18.07.2010

MUFFINS


Idag har jeg laget muffins! Ble fornøyd, selvom jeg ikke gjorde så mye.
Dere gjort idag?
18.07.2010

GUEST OUTFIT


Mamma ville så gjerne at jeg skulle legge ut bilde av henne på bloggen. (:


17.07.2010

HVA SYNS DU OM BLOGGEN MIN?


Hva mer burde jeg blogge om? Hva syns du om bloggen min? Burde jeg ha videoblogger ofte?Snakkes!
17.07.2010

HATER Å SOVE LENGE


Hallo ! Endte opp med at jeg ikke gikk ned å la meg på sofaen, ble opp sittende på dataen helt til klokka 7.15. Jeg hadde sikkert sovna helt til klokka 4 eller 5 hvis mamma ikke hadde vært hjemme å vekket meg. Heldigvis var hun det så jeg våkna klokka 3, Takk ! Hater å sove så utrolig lenge. Føler at dagen min blir bare bortkasta. Idag skal jeg ikke være på dataen hele tiden, og jeg skal klare å våkne klokka 10 imorgen selv om jeg ikke har vekkeklokke .. Mobilen min funker ikke, går ikke ann å skru på den, og det som er så morsomt er at jeg ikke har hatt den lengre enn en 2månder.

Idag etter jeg sto opp gikk jeg å dusjet, pussa tenner, spiste frokost og dro til Askim  sammen med mamma for å handle mat. Etter det dro jeg til Karoline å hentet klærne mine som jeg hadde glemt, og ga henne pengene hennes som jeg skyldte henne fra igår. Btw, Outfit kommer senere ... Akkurat nå skal jeg spise, og se på tv.

Dere gjort idag?
17.07.2010

GODMORGEN ?


Jeg har fortsatt ikke sovna. Jeg er ikke noe trøtt i det hele tatt! Jeg er lys våken. Sitter her klokka 05.56 å hører på musikk og kjeder meg samtidig. Det er kjempe lyst ute, Vuderer nest på å kle på meg og stikke ned en tur og ta meg en frokost, se på tv og legge meg i sofaen imens jeg ser på Tvshop? Kanskje det ikke har begynt enda? Men jaja.. høres ihvertfall ut som en kjempe bra ide, da gjør jeg det nå. Snakkes ! Eller jeg kom på noe annet, se på SOUTH PARK ! Jeg elsker Southpark, likte egentlig ikke det før.. men nå elsker jeg det.  Ike & Butters er de jeg digger mest!


242eo7t_large

Btw, åssen sover du ? Jeg er antageligvis '' The leap frog '' &  '' The fetal punch ''
14.07.2010

TUSENFRYD

Hallo. Nå er jeg hjemme fra Tusenfryd. Var der sammen med Stephanie, Karoline & Linn Therese. Det var utrolig mange folk der, herregud. Bli LITT irritert .. hver gang vi skulle ta noen karuseller, kjøpe noe, eller gå på doen så var det faen meg drit lang kø ! Ble drit lei, også var det jo skikkelig fint vær. Så det var jo ikke så rart at mange var der. Neste gang jeg skal til Tusenfryd drar jeg dit når det ikke er så fint vær, kanskje litt regnvær ? Men ihvertfall var det kjempe koselig, akkurat nå er Spinspider favoritt karusellen min ! Når jeg og Stephanie drev å snakka om at det var så lang kø, kom vi på at vi kunne gå å si '' Justin Bieber her, move '' for å slippe å stå i køen haha. Har begynt å bli utrolig lei av de andre, heh. En ting til .. vi fikk ikke tatt Nightmare engang .. grunnen til det er vel LANG KØ ! Her er bildene fra idag.

12.07.2010

FY FAEN, SÅ VARMT

Hallo. Idag har jeg vært i Svergie og fy faen så varmt det var. Var der og kjøpte mat og drikke osv .. Forresten kjøpte meg Dr Pepper, smakte litt ekkelt. Nå skal jeg '' lage mat '' og sitte ute å nyte sola. Bilde av kjolen som jeg hadde kjøpt fra bikbok kommer senere og outfit også. 

11.07.2010

HALLA

Im back.. Jeg klarte ikke å våkne tidlig idag som jeg hadde planer om, hah. Endte opp med at jeg våkna klokka halv 3 idag, for Stephanie var på msn og jeg satt å snakka med henne helt til klokka 3 eller 4. Også så jo jeg på South Park, digger det. Idag har jeg bare vært i Askim og kjøpt ting, og nå skal jeg '' lage mat ''.

Dere gjort idag ?


11.07.2010

NATTA


Er ganske rart at jeg skal gå legge meg nå. Igår la jeg meg klokka halv 7 på morgen. Grunnene til at jeg går å legger meg så tidlig idag er fordi ingen av de jeg pleier å snakke mest med på msn er pålogga, ikke noe å gjøre, og nothing spesical on the Tv.. Og jeg orker ikke å lese bok. En annen grunn til at jeg skal legge meg nå er at jeg må våkne tidlig imorgen for å få vasket klærne mine, har ganske mange klær som er ganske skitne. Snakkes mer imorgen !TODAYS PHOTO, hihi
10.07.2010

BILDER

Her er noen av bildene fra istad. Outfit kommer snart.

grille grille grille grille grille
heh, mamma og meg


At the moment , facebook, msn, blogg, og tv.

10.07.2010

TODAY & VED DAGGRY

Hallo. Idag har jeg bare vært hjemme selv om det er utrolig fint vær ute. Planen min idag var å dra til son sammen med Oda, Silje & Linn Therese, men den planen ble det ikke noe av. Jeg hadde ingen som kunne kjøre meg. Men imorgen
tror jeg skal være med Silje & Karoline til Fredrikstad, bare hvis de skal.  Ellers har jeg vært ute å tatt noen random bilder, vært inne å sett på tv, og nå skal jeg lese boken '' Ved daggry '' ute i sola. Har kommet på side nr 257, og det er til sammen 782 sider. Har lest ganske lite, men det er fordi jeg har bare lest boka 6eller 7 ganger. Vært på overnattinger, ute osv.. og da får jeg jo ikke lest boka hele tia. Side nr 257 som jeg er på nå, er ganske spennende. I begynnelsen av boka syntes jeg at boka var litt kjedelig, men nå synes jeg den er ganske bra,spennede og mye drama. Men det er vanlig når man først begynner å en lese bok, så kan boka være litt kjedelig i begynnelsen.. men når man har lest en del så begynner spenningen.

- Dere gjort idag ? Leser noen av dere bøker i sommerferie ?
10.07.2010

BILDER FRA LYSERN


Idag var jeg på lysern sammen med Silje, Linn Therese, Oda, Karoline & Hege. Det var utrolig koselig, og jeg fikk endelig bada mitt første bad i år. Her er bildene fra dagen.

09.07.2010

OVERNATTING HOS STEPHANIE


09.07.2010

OH YEAH


07.07.2010

DON'T MESS WITH MARIETHA


OR ELSE, I WILL SHOOT YOU !JUST KIDDING !


OR MAYBE NOT?!!!!!!!!!!!!!!


LOL , IM BORED
02.07.2010

RANDOM BILDER


02.07.2010

KINO OG OVERNATTING

Hallo, fikk ikke blogga i går pga jeg var på kinoen sammen med Hege, Stephanie & Karoline. Jeg, Hege & Karoline tok tog dit og møtet Stephanie der. Vi gikk litt rundt i ski og jeg kjøpte meg en ring, karoline & Stephanie kjøpte seg nye converse. Etter det hadde gått noen timer gikk vi til kinoen, o så på Twilight Eclipse, bra film gleder meg til den siste kommer ut.. Btw, Jeg hadde liksom avtalt med Stephanie, Hege og Karoline at jeg skulle rope ut  skikkelig høy '' NEI BELLA ''  midt i filmen, men gjett om jeg gjorde det? Nei , gadd ikke. hah .. Etter kinoen tok vi toget tilbake hjem og bestemte vi oss for å overnatte hos hege. Forresten vi har planlagt å ha en DAREDAY, hah.. Gleder meg. 


30.06.2010

BILDER FRA IGÅR

Igår hadde jeg overnatting besøk av Silje, Karoline & Hege. Først kom Karoline til meg, også kom Hege etterhvert. Karoline & Hege drev å tok masse bilder mens jeg drev å ordna med maten, så det er derfor det bare er bilder av dem to. Etter at vi hadde spist så satt vi på dataen å chilla. Etter det hadde gått noen timer kom Silje, å da stakk vi ut. Når vi kom inn igjen satt vi bare på dataen og kødda, haha .. Tror vi la oss klokka 6 haha, det var fun .. skjedde masse rart.. Karoline & Silje tror jeg bare sov i en time før de dro mens jeg og Hege sov i flere timer. Når jeg & Hege våkna, hadde Karoline & Silje dratt. Vi gikk ned å spiste frokost og satt oss rett på dataen. Etter noen timer kom Karoline tilbake med en ny jakke som hun hadde kjøpt til meg, ga hun penger til det da heh. Men nå skal jeg gå å dusje, hente post og lese en bok og bare slappe av !

30.06.2010

EF NESTE SOMMER MAYBE ?

Idag kom det en post til meg fra EF, tror alle som er med fikk det. Ihvertfall jeg hadde kjempe lyst til å reise i år, jeg var innom siden til EF i April og drev å så på .. Men det ble ikke noe reise på meg. Jeg spurte mamma om jeg kunne få reise med ef, men hun sa bare '' Vi skal snakke om det senere'' og det ble ikke noe snakking om senere for å sidet sånn .. ellers hadde jeg sikkert vært med på språkreise i år.

Jeg har kjempe lyst til å reise med EF neste sommer, til california elns. Det er jo opptil 3000kr i rabatt hvis jeg bestiller nå. Skal prøve å snakke med mamma, heh .. Så kanskje det blir EF på meg. hahMen nå skal jeg spise maten min, hah

28.06.2010

MOSS

Hallo ! Nå er jeg tilbake .. Fikk ikke bada idag heller. Det er blåste hele tiden, og når man skal bade på havet så blåser det enda mer.. ARGH ! Jeg har enda ikke fått badet i år. Jeg var i Moss idag sammen med Hege, Karoline, Linn Therese, Oda & Silje. Jeg og Karoline tok bussen fra Knapstad sånn cirka 11.15. Først var vi å shoppet litt før vi dro å bada. Gjett hva som skjedde ? Karoline glemte posen sin på en benk, og når hun skulle tilbake å se om den fortsatt var der.. var den ikke der lenger .. stakkar ! Hun kjøpte masse klær, pluss at bankkorte også var i posen .. Også fikk jeg og Linn Therese bæsj på oss pga fulgene, var ikke akkurat digg for å sidet sånn. Btw, jeg har begynt å hate fulgene nå, de tok skolebrødet mitt ! OH ! Etter å ha vært i Moss tok vi bussen hjem. Når jeg kom hjem dro jeg til Hege,SIlje og Karoline og var litt ute sammen med dem.  
Imorgen skal vi til Lysern tror jeg, om vi får oss dit da. Nå skal jeg slappe av og lese en bok, hihi. Serr jeg må vaske rommet mitt snart, den er ROTETE ! 
28.06.2010

28. JUNI


Hallo, det har vært en lang dag idag. Var i Son sammen med Silje, Mia, Karoline & Linn Therese .. det var kos, koste meg kjempe masse. Jeg har enda ikke bada i år, for det var så dårlig vær idag. Jeg får håpe at det blir kjempe fint vær imorgen, for jeg skal til moss imorgen sammen med Linn Therese, Oda , Karoline, Mia & Silje. Jeg og Karoline drar 8.15, er egentlig kjempe tidlig.. men jeg skal nok klare å våkne. Tror ikke jeg kommer til å blogge noe særlig imorgen, men kanskje når jeg kommer hjem, jeg skal jo ta med kameraet så da blir det nok noen bilder. Nå må jeg nesten gå å legge meg, ellers kommer jeg ikke til å klare å stå opp, men jeg har Karoline som kommer til å ringe meg sånn at jeg ikke forsover meg.. Hah !
27.06.2010

BILDER FRA SON26.06.2010

VED DAGGRY


Hallo, har ikke blogga på lenge nå!  Har vært borte fra tirsdag til fredag. Var hos hege sammen med Karoline og Stephanie. Det var kos, skjedde masse rart .. haha. Vi var hjemme alene. Dumt at jeg ikke tok med kameraet, men hege tok bilder med mobilen hennes da.  

Vel idag har jeg egentlig ikke gjort så mye enn å være ute å lese boken Ved daggry. Jeg kan heller ikke dra noen steder, for jeg skal på bursdag klokka 6 eller 7. Det er en bursdag til ei liten jente som vi kjenner.