03.01.2015

#MY FILMS AND PANTINGS FROM 2014

Filmreel 2014 from Marietha ch on Vimeo.
 

15.07.2014

#VOGUE JAPAN

22.12.2013

#LOVEUSOMUCH2013

Skriver innlegget om 2013 nå, vet ikke om jeg kommer til å ha tid før 2014, skal på være med min mor på jobben, og hjelpe til.. så here we go. 2013 JEG ELSKER DEG! Vært et fint år.
- Vært i Paris å feiret 18årsdagen, der jeg fikk drømmer oppfylt på selveste dagen min, fikk sett Paris byen  jeg hadde drømt om å få sett, pluss fikk besøkt mange steder der jeg blant annet møtte noen av verdens største stjerner, traff mange kjente, fikk et bilde med en director, noe jeg bare kunne drømt om å få, for han har jobbet med to av idolene mine, blant annet beyonce og lady gaga. Trodde aldri jeg skulle møte en stor director, spiste bursdags middag på en 3 stjernes michelin restaurant. . sånt skjer ikke ofte.. ++ masse masse mer, opplevde utrolig mye. TUSEN TAKK.
- Vært i Khania sammen med mi madre på ferie, opplevde masse nytt, spennende tur ++.. TUSEN TAKK.
- Vært på Beyonce sin konsert, fikk en drøm i oppfylelse om å se hun opptre live, min aller første konsert var på dette året, og det var Beyonce. TUSEN TAKK.
- Vært på Tusenfryd etter flere år uten å ha vært der pga ulykken, i år kunne jeg endelig dra ditt sammen med ei god jente jeg traff på Cato sentret, hadde en bra sommer sammen med dem, fikk folk å være med, ble kjent med nye folk og sommeren ble mye bedre enn forventet. TUSEN TAKK.
- Vært på Jay Z sin konsert, fikk sett han live, noe som var helt konge, helt klart den beste konserten i år, hadde det sykt gøy. TUSEN TAKK.
- Vært på beito stølen, ble kjent med nye folk og fikk bra kontakt med dem, hadde det fint og koselig. TUSEN TAKK.
- Vært på Bruno mars sin konsert i år, fikk en annen drøm i oppfylelse, fikk settt BRUNO live. sykt (selvom vi vr sene med å bestille biletter, og ikke fikk de beste plassene.) TUSEN TAKK.
- Fikk mine aller første tattoveringer i år, helt gratis i sommeren. Jeg elsker dem. TUSEN TAKK.
- Fått nye venner i år, noe jeg er sykt takknemlig over. TUSEN TAKK.
- Jeg søkte meg inn på Bianco fashion army, og ble faktisk sendt til runde 2, og gikk videre.. men klarte ikke runde 3, alikevel er jeg utrolig glad for de likte det jeg skrev om meg og valgte meg til neste runde. TUSEN TAKK.
- Av å reise mye dette året, har jeg fått mulighten til å ta masse bilder, noe jeg elsker og opplevd masse. TUSEN TAKK.
- Mange stilte opp for meg i begynnelse av året når ting ikke gikk som planglagt, og fikk masse støtte. TUSEN TAKK.
- Verdens søteste lille gutt kom å besøkte meg mens jeg var på rehabilitering, noe jeg synes var utrolig snilt og koselig av både han og moren sin. TUSEN TAKK.
- Vært på mange koselig middager hos venniner av moren min, og hatt små fester hos oss med koselig folk, med dansing og latter. TUSEN TAKK.
- Vært heldig med mange av kreative konkuranser som jeg har meld meg på i år, de har brukt bildene mine som til å reklamere fr konkurransen, for eksempel. noe jeg synes var kult, hah. TUSEN TAKK.
- Redigerte et bilde til en kjent viner som både lastet opp bildet mitt på insta hans og twitter, der folk likte bilde og synes den var utrolig bra, og kommenterte at det var jævla bra laget og genialt. hah. TUSEN TAKK. Synes det va morsomt og så bra.
- Skjedd så masse fint dette året, og jeg er så utrolig takknemlig, lært å sette pris på alt jeg har og være takknemlig over alt, dette året har jeg både blitt voksen,lært mye, opplevd mye, mange minner og nye venner. 
- Begynte å gå fult på skolen dette året, det har gått super bra. TUSEN TAKK. 

 Blitt flinkere til å male og tegne etter 2år med ulykken..